10.03.2018 / 24139 Görüntüleme
Merhaba ilçemin güzel insanları,
Ben Berat Göksel ÖZKAN. Korkuteli doğumlu 19 yaşında, ilçede yetişmiş bir gencim. Yine ilçemiz Hacı Ethem Şerife Kavukcu Anadolu Lisesi mezunu olup, şu anda Akdeniz Üniversitesi Ziraat Fakültesi 1.sınıf öğrencisiyim.
Ortaokul yıllarımda merak duyduğum bateri ile şu ana kadar kendi yetenek ve çabalarımla güzel ilerleme kaydettim. Akademik kariyerime konservatuar eğitimi ile devam etmek niyetindeyim. Müzik aileden gelen bir yetenekle benim hayatımda oldu. Ayrıca amatör de olsa aranjörlük yapıyorum. Azmederek ve çok çalışarak; hele ki yaptığınız işten zevk alıyorsanız, her işte başarılı olabilirsiniz. Aynı benim bateriyi severek bugünlere gelişim gibi…
Bateri çalarken özgür vuruşlar ile ‘’ayaklarım sağlam basıyor’’ hissine kapılmak kadar güzeli yoktur.
Müzik ruhun gıdasıdır sözü çok doğru. Benim en güzel anlarım baterim ile buluştuğum anlardır. Adeta arkadaşım gibidir. Aynı zamanda klavyede de (org) kendimi küçük ama emin adımlarla geliştirme çabasındayım. Daha farklı müzik aletleri çalabilmek telaşı içinde olsam da en büyük tutkum BATERİ’dir.
Aslında bir ilçede yaşayıp ailenize bana üç- beş davullu üç beş zilden oluşan maddi olarak biraz pahalı olan bu müzik aletini alalım, deseniz; hemen size gürültü kirliliğinden ve çok pahalılığından bahsedebilirler. Oysa müzik gruplarının aldıkları sahnelerde arka planında kendini gizlese de onlara can veren bateristlerdir. Bateri ritimleri ile o güzel müziklerde sizler de ruhun okşayışını yaşayabilirsiniz.

Benim ilçe büyüklerinden ve ailelerden ricam şudur: ’’Lütfen çocuklarınızın sesine kulak verin, gençlerle ilgilenin, yeteneklerini keşfedin ve onlara bir şans olsun diye çabalayın. Gençler için özellikle küçük yerleşim yerlerinde müzik ve spor alanları oluşturun.”
Ben ailemin desteği ve kendi çabalarım ile bugünlerdeyim ve bana maddi ve manevi desteklerinden dolayı aileme minnettarım.
Bu arada yine Akdeniz Üniversitesi Tıp Fakültesi 4.Sınıf öğrencisi stajyer doktor olan abim Avni Görkem ÖZKAN da gitar çalmaktadır. Kim bilir bekli de ilerde iki kardeş birlikte bir müzik şovu ile karşınızda olabiliriz.
Ben bugünleri hedefledim, çok çalıştım ve dolayısıyla da güzel bir gelecek beni bekliyor, buna inanıyorum. Sizlerle burada buluşmama vesile olan beni konuk eden Korkuteli Burada Dergisine çok teşekkürlerimi sunuyorum.
Sevgi ve Saygılarımla…
FİLM TAVSİYESİ

WHIPLASH
Totoriter ve disiplinli gibi birbirine benzeyen iki sıfatı ayırmanıza yardımcı olacak bir film bu. Ben hiçbir şeye bu kadar yaklaştım mı? Ha? Yaklaştım mı diye sorduruyor izleyene. Ayrıca davul notayla mı çalınıyormuş sorusunu soran kişilere akıl kurcalatıyor.
OYUN TAVSİYESİ
BATTLEFİELD 1
1.Dünya savaşını konu alan oyun resmen o dönemdeki savaş ortamını yansıtan kaliteli bir fps oyunudur.

CS GO
Eski yıllardan beri vazgeçilmez olan Counter – Strike serisinin son oyunu olan Cs GO strateji ve taktiği kullandıran bir aksiyon fps oyunudur.
MÜZİK GRUBU TAVSİYESİ

LİNKİN PARK
İnsanın kendine sakladıklarını güzel bir şekilde ifade edebilmiş bir gruptur. Kendisi; maalesef Chester Bennington gibi sağlam bir solistlerini kaybetmişlerdir. Grubun New Divide adlı parçası tek kelimeyle muhteşemdir.